04 Şubat 2012, 15:13
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | gökyüzündeki ışıklar gökyüzündeki ışıklar
1 sene once gökyüzüne bakmayı çoook severdim. bugun yine gökyüzüne bakmaya kalktım ve gözlerim kamaştı birden bire ne olduğunu anlamadım. sonra ertesi gün gece sahilde arkilerle geziyorduk gece idi deniz kenarına gittik ve denizde parlak bir ışık gördüm arkadaşıma gösterdim ''nerde hani bn görmüyorum''dedi.
bn şaka yaptığını sandım ama gercektende görmüyormuş.sonra gözüm yıldızlara takıldı aynı denizkızı şekli vardı birden bire deniz kızı şekli parladı yine gözümü kamaştırdı biz hmn arkilerle kaçtık evlerimize. evde uykum geldi yattım gece uyandım su içtim ve yatağıma yatmaya tam gidiyordum bir gümbürtü hissettim anneme duydunmu dedim yooo dedi sonra bnde yattım sabah bir kalktım salonun kapı kapalı bi açtı oda kan içinde duvarda beyaz tebeşirle ben sana gsterecemmmmm yazıyordu hemen odama kaçtım yatağım dimdik ti korktum evi terkettim teyzemlerde kaldım o gece bizim evden telefon geldi annemler bni merak etmiş
eve bi gittim hiçbişe olmamış gibi hersey yolundaydı olanları anlattım inanmadılar tedavi gördum şimdi herşey yolunda |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |