| Henüz Üye Degilmisin ? Üye Ol | Parolamı Unuttum |
![]() |
| | #1 |
![]() | ÇOK KORKUNÇ Birgün Zeynep adında bir kız yaşarmış. Bu kız geceyarısı uyanmış ve dişarda garip bişiler görmüş. Onların oldukları yere gitmek istemiş. Kapıya baktığında onlardan birini görmüş. Kız o kadar korkmuşki kardeşi Görkem'i uyamdırmaya çalışmış ama o Görkem değilmiş. Bir de bakmış ki o garip varlıkların yanında Görkem ona şöyle demiş ''Abla gel onlar zararsız '' demiş. Zeynep onların yanına gitmiş bi bakmış ki Görkem tuvaletten çıkyor ve yanındaki Görkem'in sahte olduğunu anlamış tam çığlık atacakken varlıklar onu çok garip bir yere ***ürmüşler. Görkem anne ve babasının yanına koşar ve gördüklerini anlatır anne ve babası inanmaz. Annesi babası odalarına gider ve varlıklardan birini görür. Varlık anne ve babasını öldürür Görkem'i de Zeynep'in yanına ***ürür. (Zeynep ve Görkem benim en iyi arkadaşlarımdı onların evinde kamera var ordan izledim Zeynep ve Görkem'i bida gören kimse olmadı bende dahil) |
| | |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) | |
| | |
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| cok, korkunc |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |