04 Şubat 2012, 15:14
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Partide cinayet PARTİDE CİNAYET
bir gün arkadaşlarla parti yapmaya kara vermiştik. Partiye Ezgi,İsmail,ali,özgül katıldı. parti çok güzel geçiyordu.Ezgi bize ruh çağıralım dedi. biz hayır dedik ama boş. İsmail de evet ya çağıralım çağırsak da gelmez zaten dedi.bizde tamam dedi. Mumları yakıp daire oluşturduk ruhu çağırırken benim elim ve ayağım titremeye başlamıştı.ve çağırdık.Ben arkadaşlar benim tuvaletim geldi deyip tuvalete gittim. duvarda Ezgi ve İsmail ölecek yazıyordu.ben öylesine korkmuştum ki bilemessiniz ben tuvaletimi yaptıktan 1 saat sonra kapı çaldı,ben kapıya baktım kapıda kimse yoktu. bir kağıt vardı ben kağıdı açtım ve başım dönmüştü. kağıttada Ezgi ve İsmail ölecek yazıyordu.Parti bitti herkez evine dönmüştü. yarın oldu. ve ben duydum ki Ezgi ve İsmail felç olmuş. bu olayı duyduktan 3 saat sonra 2 sinin öldüğünü duydum.Ve çok üzüldüm. Bende korktuğumdan her yerde arkadaşlarımın yüzünü görüyordum. Doktora gittik doktor benim piskolojimin bozulduğnu söyledi. Bende 2 ay hastanede yattık ve hala o olay gözümden gitmiyor :'( |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |