04 Şubat 2012, 15:15
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Korkunç gece KORKUNÇ GECE
Saat 00:00 ankara...
O gün saat 5 di ben uyandım. Kalkdım bıraz su ıçtım.. Sonra geri yatım. arkadaşlarım saat sabah 7 de buraya gelicekti. O yüzden bende hazırlık yapıyordum. Sonra kapı caldı arkadaşlarım gelmişti. Sonra bıraz sohbet ettık. Yemek yedık. Bıraz dışarı cıktık gezdık.Herşey cok güzeldi. Takii eve gelene kadar . Eve geldik ıçerı girdik arkadaşlarım bana korkunç film izleyelım mı dedi Ben de kabul ettım Hava kararmıştı. Biraz korkmuştm ama belli etmiyordum . Neyse.. Sonra başladık ızlemeye fılm bıttı bende korkmuştm. Ama hiçç belli etmiyordm. Sonra fılmde Cocukların cin cağırdığını gördükden sonra arkadaşlarım kafalarına cağırma fıkrı gelmiş bana soledi. Bende kabul ettim.Başladık mum filan..
Ya marid
Ya marid ..
Ya marid..
Biz el ele tutuşuyordk. Masanın ustunde ellerimiz vardı sonra bı anda mum söndü. Ve lambanın salandığını gördüm.. Ağlıyordm yapacak hiçbişey yoktu. Kimse kalkıp gıtmeye cesaret edemıyordu. Olduğumuz yerde kala kaldık o an hiçbirşey yapamadık. Bilmiyorum o an kaçmayı aklımın ucundan bile geçirmedim..
2 gun sonra tekrar aynı şeyler oldu ama bırdaha ne gordum ne duydum . Cocukluğumda kalan kucuk bı anıydı sadece.. |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |