04 Şubat 2012, 15:19
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Telefon (ne alaka diyecen.. oku...) Telefon (ne alaka diyecen.. oku...)
Bir gün evde tek başıma ders çalışırken saat 22.30 civarı annem komşudaydı. Kulağıma bazı konuşma sesleri geliyor.. ne dediklerini anlamaya çalışıyor anlamıyordum.. balkondan etrafa bakıyorum kimse yok... sanki ses derinden geliyordu.. evin heryerinden ses aynı şiddetle geliyor. artık ses şiddeti yükseliyor sanki turistler ziyarete gelmişti yabancı sanki çok eski, unutulmuş bir dilde konuşuyorlardı kahkaha sesleri arada nefes sesleri... konsantrasyonum bozuldu hemen ders çaışmayı bırakıp annemi aradım hemen gelmesini söyledim. bi telaşla geldi durumu anlattım. konuşmam biter bitmez annem bekle diyerek evin diğer ucundaki odaya geçti(sesler hala geliyor...) ve baktım telefondan annem arıyor. Açtım telefonu dur oğlum bi ses çıkarma dedi sustum... yaklaşık 1 dakika flan annem sadece dinledi hiç konuşmadan... yanıma geldiğinde o da telefondan duyduğunu söyledi sesleri... ibranice konuşuyorlarmış annemin söylediğine görede farklı boyutlardan bahsediyorlarmış zamanlarının dolduğunu az vakitlerinin kaldığı artık gitmeleri gerektiğini ve bide... nasıl hesap vereceklerini düşündüklerini söyledi... vallaha bilmiyorum... bir süre daha duydum o sesleri sonra kayboldu... |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |