04 Şubat 2012, 15:20
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Ruh ve hikayem [sıze="5"]ruh ve hikayem[/sıze]
ben 17 yaşındayım bu olay gerçekten başıma geldi. Başlıyorum evde kardeşim ile ben vardım annem babamın evlilik yıl dönümüydü. Gezmeye gitmişlerdi.kardeşim 4 yaşında korkmazdı bana saklambaç oynayalım diye tuttururdu. O gecede kardeşime palyaço gösterisi yapıcaktım komik kıyafetler giyidim kardeşim gülmekten deli olmuştu neyse ben lavaboya saklanmayı düşündüm lavaboda küçüktü ışığı yoktu kardeşim giremez ben ebe olmam diye oraya saklandım ama birden nereye saklanıcamı düşünürken kardeşimin karanlıktan korkmadığını bile hatırlamadım kardeşim beni bulmaya çalışıyodu zil çaldı ben yerimden fırladım meğer kardeşim zili basmış ben ebe oldum ararken pencereyede baktım ordan bi adam gözüktü galiba hatırlayamadım kapıyı açtım mektup geldi mektuta annemle babam yıl dönümünden sonra annemin annesinde kalacaklarını söylüyordu. Bende aramaya devam ettim kardeşim ebelemişti bile ama ebelerken ayak izleri çıkmıştı ayak izleride baya bi büyüktü. çıldırdım. Ne yapıp ne edip şakayı çözmeye çalıştım aklıma lavabodaki ışığı tamir etmek geldi sandalyeye çıktım boyum yetişemiyordu çıkarkende ayağımı biri tuttu. Uykum geldi içimden bu uyku sersemidir dedim uyudum sabak kalktığımda yanı başımda ayıcık gördüm üstünde lavabodaki diş fırcası diyordu lavaboya gittim diş fırcasını alırken elimi biri tuttu ve tamamen yüzü göründe çığlıklarla birlikte oradan çıktım içimden tabi ya kardeşim nerede oda beşikte yatıyordu 4 yaşında olmasına rağmen beşikte oyuncaklar durmadan dönüyordu yaklaştım yaklaşamadam boğazımı bir el sıktı arkamı döndüğümde ne göreyim bir insan gözleri mavi elbisesi beyaz kalçasından itibaren vicüdü yok ayy öyle korktumki birdaha böyle şey başıma gelmez diye dua ettim arkadaşlar eğer inanmazsanız başınıza gelirse bundan dağa beteri herkezin başına gelen değişiktir. Ama inanmassanız işte o zaman anlarsınız. |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |