04 Şubat 2012, 15:30
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Okuyanın düşüncesi değişiyor OKUYANIN DÜŞÜNCESİ DEĞİŞİYOR
3 arkadaş evde ruh çağırıyorduk bu arada isimlerimiz ege,nejla,simay neyse konuya gelelim
tabi biz ruhlara inanmadığımızıdan başımıza gelecekleri bilmiyorduk simay,nejla ve ben hep bir ağızdan EYY RUH GELDİYSEN BİR İŞARET VER!!! diye bağırdık sonra hepimizin sırtına bir el dokundu ve ardından bir çığlık duyduk duvara baktık duvarda kanla HEPİNİZ ÖLECEKSİNİZ yazıyordu
birden bir titreme oldu gittikçe arttı ve deprem gibi bişey oldu birden tavandan bir parça kırıldı ve simayın üstüne düştü ve kanlar içinde öldü ve nejla korkudan nejla ağlamaya başladı çünkü simayla kankilerdi eee tabikide benlede. nejlayla odama kaçtık kapıyı kilitledik pencereden bir tıkırtı geldi pencereden baktık o anda karşımızdaki mezarlıktan SIRA SİZDEEE!!! diye bir ses duyduk ve korktuk geceyi orda geçirdik uyandığımda nejla odada yoktu neyse elimi yıkamaya banyoya gittim aynaya baktım ve şeytan silueti gördüm hemen salona yani simayın öldüğü yere gittim nejla orda hala ağlıyordu.duvardaki yazı silinmişti.nejla banyoya gitti geri dönmedi meraklanıp gittim banyonun içinde kanlar içinde yatıyordu.birden konuşucak gibi azını ançtı ama hemen öldü.nedense 2 yıldır rüyama giriyor ama aynı zamanda psikolojik tedavi görüyorum.OKUDUN AFERİN ÖLÜMÜNE DAVETİYE ÇIKARDIN ŞİMDİ YAVAŞÇA ARKANI DÖN EĞER BİRİ YOKSA YARIN ÖLECEKSİN DEMEKTİR BİRİ VARSA HİÇ BİRŞEY OLMAZ VE GÜNÜN GÜZEL GEÇER BUNU SAKIN UNUTMA .... |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |