04 Şubat 2012, 15:34
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | evdeki sır evdeki sır
bir gün babamın işi olduğu için evde tek kalmıştım. arkadaşımla msn'de konuşuyordum bana korku hikayeleri gönderiyordu ve bende okuyordum. aklıma onu korkutmak geldi.bişeyleri varmış gibi anlatmaya başladım. o benim için endişelendi ve telefonla aradı. sesimi ağlamaklı bi biçimde yaparak konuştum. konuştuktan hemen sonra elektrik gitti. ama hava aydınlıktı. oturup babamı beklemeye karar verdim. etrafıma bakındım ve arkadaşıma anlattığım herşeyin gerçek olduğunu gördüm.kafayı yediğimi zannettim. babamı aradım ulaşamadım, annemi aradım açmadı, 3 arkadaşımı aradım, korkuttuğum arkadaşım açmadı, diğer ikisi meşguldü. korkudan altıma yapmak üzereydim. bir sürü sure okumaya başladım.kendi odama gidip kendimi odaya kilitledim.dış kapı açıldı. içeriye kimin girdiğini merak ettim. babam olmalıydı. ama sesimi çıkarmadım.odamın kapısı zorlandı.gerisini hatırlamıyorum. annem ve babam beni bayılmış bi halde bulmuşlar odamın kapısıda açıkmış. ya ben rüya gördüm, ya da bunlar gerçekti. arkadaşıma tembihledim kimseye hiç bişey anlatmadık. |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |