| Henüz Üye Degilmisin ? Üye Ol | Parolamı Unuttum |
![]() |
| | #1 |
![]() | başımızdan geçen olay(gerçek yaşanmıştır) Ben Seda malatyada okuyorum ve 12 yaşındayım..Kuzenimse Beyza Malatyada okuyor ve 11 yaşında .Başımızdan geçen olay ikimizde korkuttu.Annem ve babam birde kuzenim in ailesi ile beraber yemeğe çıktılar.Bizde evde oyun oynuyorduk ve başbaşaydık. Birden ben korkunç şeyler anlatmaya başladım fakat beyza oldu bitti korku hikayelerinden korkardı. Neyseki beyzayı ikna etmeyi başardım. Anlattığımdan bir dakika sonra kapı açıldı.Bizde aniden korkup yorganı üstümüze çektik. Sanki bir şey bize diyorduki mezarlığın orraya gelin ama biz korkumuzdan bişe yapamadık. Ertesi gün akşamı mezarlığa gittik ve kapı açıktı. Biraz gezdikten sonra rüzgar esti ve birden baktım ki beyza yoktu. Ben korkup orada birrden bayılmışım ve aradan 3 gün sonra beyzayla beraber evde yattığımızı görddük. Acaba bizi mezarrlıktan getiren kişi kimdi ama bu sorunu hiç çözemedik ve beyzayla bir daha mezarlığa sabah bile osa gidemedik. 1 hafta sonra beyzanın yerde yattığını gördüm ve gidip beyzaya kalk dedim kalkmadı ve annem gil odadan geldiler ve nabzına baktık atmıyoda ama hastahaneye ***ürdüğümüzde öldüğünü söyledi ve eve gittiğimizde ben odada ağlıyordum birden beyzayı gördüm zannettimki hayal görüyodum sabah kalktığımda beyza da yanımda yatıyordu ve hemen çığlık attım ve gerçektende beyza ölmemişti.peki ozaman yerde yatan beyzanın ruhu kimdi (((((BUNLAR GERÇEK BİR GÜN SİZDE BÖLE OLACAKSINIZ (((( |
| | |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) | |
| | |
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| basimizdan, gecen, olaygercek, yasanmistir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |