| Henüz Üye Degilmisin ? Üye Ol | Parolamı Unuttum |
![]() |
| | #1 |
![]() | İNANIN ARKİLER BU Bİ GERÇEK... Bir gün yine sokakta arkilerimle oynuyordum...Biz bizeydik yani...Yavuzhan,Batuhan ve ben...Bir adam bizi çağırdı ve çukalata vereceğini söyledi...Batuhan en küçüklerimizolduğundan hemen adamın yanına gitti...Ve o anda batuhan gözden kayboldu...Herkes şaşkındı.Sonra aklıma bir soru takılmıştı.Batuhan nereye kaybolmuştu?Aradan 3 yıl geçti..Ve hala Batuhan dan haber yoktu...Bir gece baktım ki dışarıda yine o ses batuhanın sesi..ABLA KURTAR BANİ KURTAR DİYOR VE BEN AĞLIYORUM.Elimde bişeycik gelmiyorr.tamam diyorum. kurtarıcam seni ama nafile 1 yılda bu seslerle geçiyor.Ailecek pikniğe idiyoruz yavuzhan da var tabii.Gittiğimiz y..erde batuhanvar yavuzhan ile ben görüyoruz onu..yanımıza geliyor ve ben öldüm diyorr.amaaslında ölmedi yaşıyorr. son bi kez sarılıyorum ona ve büyü bozulup Batuhan'a kavuşuyoruz..herşey güzel giidiyor ama bir bakıyoruz Batuhan,ben veYavuzhan elele ölme gidiyoruz.bunu ölmeden önce yazıyorum .herkese elveda.(ÖLMEDİM TABİİ ))AMA GERÇEK BU HİKAYE. |
| | |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) | |
| | |
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| arkiler, gercek, inanin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |