04 Şubat 2012, 17:48
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | кöг кคгคภlıк кöг кคгคภlıк
уαѕαηмıѕ вιя σℓαу: yER enizli/Şahİn tEpesi ZaMaN;08/07/2008--- Bir yaz akşamı ben, kuzenim ve 2 arkadaşımız eğlenmek için şahin tepesinde çadırımızı hazırlayıp kamp kurduk.Her şey normaldi.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar kızlardan konuştuk ve alkol aldık.Ama ben fazla içmemiştim.Saat 3 olmuştu.Aramızdaki sohbet devam ediyordu ki, çadırımızın önünden bi karatı geçtiğini farkettik.Hemen ardından da çıtırtılar gelmeye başladı.Biz şaşkın bir şekilde birbirimizin yüzüne bakıyorduk.Bulunduğumuz yerin konumu ve saatin geç olması dolayısıyla insan bulunması imkansızdı.Birkaç dakika öylece kaldık.Muhabbet kesilmişti hepimiz dışardan gelen seslere dikkat kesilmiş, korkuyorduk.sonra kuzenim dışarı çıkıp bakmayı teklif etti, ama ben çıkmaya gerek yok belki bi hayvan falandır şimdi gider dedim.Ama sesler hala son bulmamıştı.Sesler kesilmediği için kuzenim dışarı çıktı.Aradan 5dk geçmesine rağmen geri dönmedi.Onu yüksek sesle çağırmaya başladık ama hala kuzenimden ses yoktu.Bizde onu aramaya dışarı çıktık.Yaklaşık 50 metre ilerde hareketsizce ileri bakıyordu.Koşarak yanına gittik.Ne olduğunu sorduk, ama cevap vermiyordu ısrarla ve bağırarak sormaya devam ettik.Kuzenimin yüzü bembeyaz kesilmişti.Hiç bir şey söylemeden işaret parmagıyla ileriyi gösterdi.Birden hepimizin dikkati gösterdiği noktaya odaklandı.İleride insan vücüdu şeklinde bir karartı vardı ve bu karartıdan değişik sesler çıkıyordu.Yavaş yavaş bize doğru yaklaşıyordu.Yaklaştıkça şekli ve yüzü daha çok seçilmeye başladı.10 metre kadar yanımıza geldi, biz korkuyorduk ama sanki olduğumuz yere çakılmışçasına bir yere gitmiyorduk.Artık karşımızda ki karartının şekli ve yüzü iyice belli oluyordu.Karşımızda duran şey çirkin kalıplı bir şeydi.Yüzü tiksinilecek kadar çirkindi.Uzun kemerli burunlu, iri gözlü, kaşları olmayan, ince dudaklı, büyük kepçe kulaklı, uzun çeneli bir şeydi.Gözlerinin rengi sadece beyaz, yanağının birisinde derin bir kesik izi, seyrek biçimsiz saçları vardı.Yaklaşık 5-6 saniye o şeyin yüzünü ve şeklini görme fırsatımız oldu.Aslında çok korkuyorduk, kaçmamız gerektiğini düşündüm ve bağırarak kaçıın diye bağırdım arkama dönüp koşmaya başladım.Arkadşlarım ve kuzenimde koşmaya başladılar.Koşmaya devam ediyorduk.10 dk boyunca aralıksız koştuk nefes nefese bir yerde duruk ve arkamıza baktık.Kimse yoktu ama soğuk bir rüzgar suratımıza çarptı.Rüzgarla birlikte bi kağıt önümüze düştü.Eski yıpranmış, bir köşesi yanık bir kağıttı.Yerden alıp oradan uzaklaştık.Evimize gelmiştik artık.Ama aldığımız kağıda daha bakmamıştık.Kağıda baktığımızda eski daha önce hiç görmediğimiz dilde yazılar vardı.Birde Kırmızı ile yazılmış yazılar vardı.Ertesi gün şehirdeki bütün antikacıları ve yazıdan anlayan kişilere danıştık ama yazıyı okuyabilen biri çıkmadı.Yaşadığımız olaydan çok etkilenmiştik.Kağıdı ne yapacağımızı bilmiyorduk.Sonra onu yakmayı düşündük ve yaktık.Bu olayı hiç birimiz unutamayız, çok korktuk.Hayatımızda bundan daha korkunç bir olay olabileceğini sanmıyorum, bunun yüzünden psikolojik tedaviler gördük.вυ OlaY тαмαмєη уαѕαηмıѕтιя!!!!!!!!!!!!! |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |