04 Şubat 2012, 17:48
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | korku taşları18+ korku taşları18+
bir kız banyo yapıyormuş.ve işi bitmiş.tam suyu kapıcakken bir taş musluğun kenarına sıkışmış kız taşı çıkarıyım derken eli kesilmiş tam duşakabinden çıkacakmış duşakabine taş sıkışmış kız çok korkmuş sonra eve ssevgilisi gelmiş.bana su borusunu ver camı kırıyım demiş kız boruyu atarken cam kırılmış sevgilisinin üstüne yıkılmış.bir iki gün sonra sevgilisi iğileşmiş.ama kız hale kendini suçlu hissediomuş.sevgilim benden istediğin bişi varsa söle demiş çocukta benimle beraber ol demiş kız kabul etmiş.kız hamila kalmış.iki gün sonra sancısı gelmiş.çok şaşırmışlar.sevgilisi sen bende başka kimle oldun lan filan dediş.kız ben bakireydim sende biliodun demiş.çocuk kabul etmiş.doktorlara hiçbişi sölemeden doğuma girmiş kız.canavar gibi bir bebek çıkmış doktor poposuna vurunca ağzından taşlar çıkmış.ve sonra bebek kadına böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö demiş (arkilerinize anlatın ve sonunda bağırın)xD |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |