04 Şubat 2012, 17:54
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | kabir azabı cok korkunç kabir azabı cok korkunç
meraba ben talha ben evdeki garip yartıktan tanırsınz heralde bunu yine o köyden yazıyorum busefer bir öle vaktiydi ama ezan vaktide deyildi ezan okunuyoru camiye gitim biri ölmüştü ve cenaze araası geldi ceseti ***ürdüler sora 1 saat geçti geldiler mersem ölen 14 yaşında bir çocukmuş ve bası dayanamayıp olunun mezarınıı köye getirid aradan 3 saat geçti kefeni açtılar ama oda ne aman allahım çoçuğun saçı ben beyaz ağzında 1 ton kan ve gözleri açık bana bakıyordu sanki çocuğu masayaa ıraktılar ve imam geldi çocuğu yıkadılar heşey normale döndü sanki oo gözzler bana baktında bana ooo çoçuğun çok benzediyini hatırladım ve diyordumda benim sonum işalah böyle olmaz ve babamın bana dediki bir hocaya gidelim ve seni okutalım dedi ve gitik oo korku aslında oçoçğun benim kuzenim olamasıymış meyersem ama ben öyle bişey bilimiyoru ama bukadarda korku yeter bide bu korku aaaaaa sıklıdım bu korkulardan ama bu gerçek o çocuk yada kuzenim birigün o eve bir kız getirmiş ve anlarsınızya eyer okurasız |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |