04 Şubat 2012, 17:57
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Sinirden mi yaşadım yoksa harbiden gerçekmi Sinirden mi yaşadım yoksa harbiden gerçekmi Ewet arkadaşlar Ben Batuhan Gemçen gün ewde tektim yarın sınav vardı ancak çalışmak istemiyordum bir ses duydum biraz komik gelecek ama ders çalışmak istemiyorsan balkona çıkkk...
Neyse çıktım bir baktımmmm balkondaki halı hareket ediyordu altına baktım yok bişi birdealı bn heni sardı bu hikayeyi yazarken bile tırsıyorum saat 14:34 ve sokakta kimse yok birden birini gördüm merhaba beni duyuyormusunuz dedim bana baktı ama yüzünün yarısı kırmızıydı ve yanmıştı dikkatim boynundaki kolyeye çekildi bir haç vardı ve ortasında kan korktum ama rüya sanmıştım.. telefon çaldı
Ben:Alo baba senmisin...
Adam:Hayırrrrr Baban Halanın evinde ve hiç birşey bilmiyor
Ben:Ne şimdi arıyorum cep telefonumu aldım..telefon kırmızıydı hemen attım... korkuyordum balkona çıktım herşey normal gözüküyordu ama herkezin yüzü o adam gibiydi babam geldi ve bayılmışım gerisini hatırlamıyorum arkadaşlar sakın çalışmaktan kaçmayınn sonunuz böle olurr... |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |