04 Şubat 2012, 17:58
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Yok Böyle Bir İş Yok Böyle Bir İş
biz teksasa gidiyorduk.kalacak bir yer bulamadıık. 2-3 katlı bir ev gördük ve heme kendimizi eve attık. önce yaşlı bir adam gördük.ona sorup bu evde bir kaç gün kalıp- kalamayacağımızı sorduk
adam kalabileceğimizi fakat dikkatli olmamızı söyledi.biz bir şey anlamadık.zaten adamı da dikkate almadık.içeri geçip biraz dinlendik.arkamızdan biri geçti.elinde bir şey vardı.
biz onun yüzünü görmedik arkamız dönüktü. Alxander ve Elizabeth onu görmüşler. çok çirkin bir yüzü varmış.onlar çok korkmuşlar.her neyse akşam oldu biz uyuduk ben bu esrarı çözmek için bodruma indim. orası çok korkunçtu. kavonozda gözler, kancalara asılı kollar bacaklar vardı. çok korktum çünkü bir kuvetin içinde insn cesetleri vardı.adam orda biisiler yapıordu.elleri kanlıydı yuzune kanlar sıçrıyordu.adam birden arkasını döndü ne yapacağımı şaşırdım . hemen odaya kaçıp uyuyomuş gibi yaptım.adam gelirken elinde bir elektrikli testere vardı.Bir şiddetle her brimizi uyandırdı.hemen minibüse kaçtık.motor çalışmıyordu.hepimizi aldı ve tekrar eve soktu.zorla Jacki aldı . ağlıyordum onu bodruma indirdi pislik. biz hemen kaçmaya başladık ama tam kapıdan çıkıcaktın testerinin sesi duyuluyordu ardından Jack in çığlıkları kesilmiyordu.Birdenbiri ses kesildi artık bodrumdan ses gelmiyordu Jackin yüzünü kesmişti ve ardından merdivenlerden gelen ayak seslerini duydum hemn kaçtım.İlk gördüğümüz adama hiçbirşy olmamış gibi bizi şehrin merkezine ***ürmesi rica ettik. Ricamızı kabul edip bizi kırmadı ve şehrin merkezine doğru yola çıktık.Araba bindik ve arka camdan bakınca
o adamı VE JACKİN SURATSIZ BEDENİNİ GÖRDÜM !
içimden ağlamak geliyordu ama adam anlamasın die herşeyi içime attm ve daaha sonra bunları size anlattım ister inanın ister inanmayın 5-6 sene önce ingiliz gazetelerinde yayınlanıyordu ingiliz bir tanıdığınız varsa bu olayı mutlaka bilicektir. |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |