04 Şubat 2012, 18:01
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | En korkunc hıkaye!!!!! EN KORKUNC HIKAYE!!!!!
Adim Semra-dir.Bundan 3-4 yil once Antalyaya tatile gitmistim.Otel cok buyuk ve guzeldi,ben 44 numarali odada kaliyordum.Her gece yatarken odadan tikirtilar geliyordu,bense hic bir sey olmamis gibi yorgani basima kapatip uyumaya basliyordum.Her sey iste o gun basladi gece tikirtilar geliyordu,hem de ben cok susamisdim.Tikirtilari dusunmeden ayaga kalktim ve su goturmek icin kucuk buzdolabinin yanina gittim,basimi kaldirdigimda arkasi bana donuk ve uzerinde guzel bir beyaz elbise olan bir genc kiz gordum!Ne yapacagimi bilmiyordum kosarak oradan uzaklasdim ve olanlari mudure anlattim.Mudur basda telaslandi ama daha sonra gorduklerimin bir hayal olduguna inandirmaya calisdi beni.Ben artik odama gitmeye korkuyordum.Daha sonra ise o kiz bir agliyor,hem de guluyordu,sonunda orada calisanlara bir az para verdim ve hakikati oyrendim.Benden bir kac yil once bu odaya balayina gelmis bir ciftin oldugunu soyledi,lakin kizin kocasi balayi gecesi ne oldugu bilinmeden odada asili bulunmusdu.Kiz kendi ise o odaya kendini kilitlemis ve oradan bir daha cikmamisdi.Here gece odadan ciglik sesleri gelirmis.Lakin bir gun odadan sesler kesilmis,hemin gun kiz olmus ve cesetini oradan goturmusler,amma kizin ruhunun orada kaldigi ve 44 numarali odaya gelenleri korkutdugunu soyledi.Ben gece guya kendi kendime konusurken aslinda o kiza nasihatler veriyordum.O kiz ise bana zarar vermek istemediyini ve benim gitmem gerekdiyini aksi taktirde beni oldureceyini soyledi ve ben de oradan kactim.O zamandan beri psiki tedavi goruyorum.Bunu size yazmaktaki amacimsa sadece dertlerimi bolusdurmekdir!... |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |