04 Şubat 2012, 18:01
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Bitmeyecek sandığım bir gece Bitmeyecek sandığım bir gece
Merhaba arkadaslar şimdi size anlatacağım hikaye satırı satırına gerçek.. inanıp inanmamak artık size kalmıs.
Bir gece evde tek başıma oturuodum. saat 11.00 olmuştu.Televizyonu açtığımda her kanalda ama gecdiğim her kanalda korku filmi vardı. Televizyonu kapadım. Bilgisayarı açtım. Msn ye girdim herkesin nickinde korkunç şeyler yazıyordu. En sonunda bi arkadasla konusmaya daldım saat 03.00 ı gösteriyordu. Uyumaya karar verdim. Tam yatarken bilgisayarın kasası yere düştü ve feci derecede ses çıkardı. Bilgisayar çalışmaz hale geldi. Sabah gösteririm diyerek uyumaya gittim. Dışardan bir kadının sesini duydum Ben en son katta oturuordum. Bina 13 katlıydı. Her yer zifiri karanlıktı ben perdeyi hafif aralayarak kadına baktım . Kadının beni görmesi imkansızdı fakat direkman bana baktı. Ben korktum arkamı döndüğümde o kadını gördüm. Kadın yok olup ortaya çıkıyordu. bir baktım ki ayakları terssss. Kadın bana dokundu. Dokunduğu yer yaraa oldu. Kadının arkasında elinde testereyle bir adam vardı. Kadının kafasını kopardı. Ve ben bundan yararlanarak kaçmaya başladım. Yolda bir kulübe gördüm.İçine girdim. İçinde yaşlı bir adam vardı. Bir baktımki onunda ayakları tersssss. Ben her ne kadar kaçmak istesemde beni engelliyordu. En sonunda adam ayağa kalktı. Yüzünü görüdüğümde bayılmıştım. Gözümü açtığımda hastanedeydim . Ama adım gibi eminim ben bunları yaşadımmmmmm |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |