| Henüz Üye Degilmisin ? Üye Ol | Parolamı Unuttum |
![]() |
| | #1 |
![]() | amannn allahımmm bir gün evde yalnız başima ders çalışıodum gece saat 12 i gösterioduki ben tv yi açtım birde ne göreyimm korku filimlerine bayılırım ve izleyemediğim hasat zamanııııı !film seyrederken birden yaığmur ve gök gürlüyordu kapı çalındı televizyonun sesini kısıp bütün lambaları kapattım ve el feneriyle film izlemeye başladım ama kapı daha halen çalıyordu hemde çok ısrarlı bi biçimde..... daha sonra kapımızı kırarak içeriye girdi0 suratı bembeyazdı. elinde isi testere vardı. bana doğru gelmeye başladı ve beni öptü sonra çok yazık dedi. sonra koluma yapıştı bırakmıyordu sonra biroden kolumu büktü ve testereyle kesti. daha sonra kafımı kemeye çalıştı fakat ben mutfağa kaçtım kafamı ekmek kesmek için kullandığımız tahtaya kafamı koydu ve kesti ekmeğin arasına koydu ketçap ve mayonez nerde dedi ben tek kolumla zdolabı gösterdim bunlar bitmişşşş diye baığırıyordu ki annem hadi kalt dedi .......... ![]() |
| | |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) | |
| | |
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| allahimmm, amannn |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |