04 Şubat 2012, 18:03
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | odamdaki o üç harfli inanın bana gerçek odamdaki o üç harfli inanın bana gerçek
ben batuhan bu anlattığım gerçektir hemde satırı satırına ben bir gün ders çalışıyordum babamda karşı odada televizyon seyrediyordu ve birden televizyon yani filmden pattt diye ses geldi ve o an yanımda beyaz bir şey belirdi ve istemeden birden yerimden sıçradım çok korktum babamın yanına gittim babamda bana çok korku filmi izliyorsun etkilenmişsindir dedi ve saat geç oldu yattım ve ne olduysa kalktığımda bulanık görüyordum tam net değildi ve o anda bem beyaz bişey saçıma elliyip batuhan batuhan diye kısık bir sesle tam yanımda bana dolunuyordu ve tüm cesaretimi topladım gözümü kapatıp açtığımda kimse yoktu ve bu olayı anneme söyledim ve ogün okula gitmedim karşı komşudaki teyze bana dua okudu sakın 3 harfli çapırmayın bunlar çok tehlikeli işler.ben her hikayeme ben batuhan diye başlıyorum öyle yazan hikayeleri okuyun çünkü ben gerçekleri yazarım |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |