04 Şubat 2012, 18:08
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Off Ne Korkunçtu Ama (Penceredeki Yüz) Off Ne Korkunçtu Ama (Penceredeki Yüz)
Bunu size yazarken daha olayın üstünden 5 saat anca geçti.Ben evde yanlızdım.Call Of Duty Modern Warfare oynuyordum.Benim kulaklıktan da sesi dinliyordum.Kulaklık bir kaç gündür bozuktu.Neyse dedim heralde yine bozuldu.Kulaklığı çıkarttım. Vıjjjt diye bir ses geldi.Bu sesi 7-8 kez duydum.Sonra korkup salona gittim.Bizim kumandalar hem koltuk aralarına sıkışmışlardır.Neyse aldım bi kumandayı sonra arkama döndüm.Televizyona baktım ve arkamda bir silüet gördüm.Tam bir vücuttu.Pencerenin tamamında gözükmüştü.Hemen pencereyi açtım.İğrenç bir koku var.
Ama anlatılamaz yani o derece.Kusasım geldi.Kusmuğun yarısını yere kusarak banyoya geldiğimde camlar kırılmıştı.Direk oturaklı tuvaletin içine kustum sifonu çektim.Bilirsiniz sifonlardan pis ses çıkar.Böyle bir tüylerim ürperdi.Sonra dedim böyle olmayacak.Aşağı indim.Bir insan vardı aşağıda, yaralıydı ve göğsünü tutuyordu.Dedim ne oldu.Beni hastaneye ***ür dedi.Sonra yoldan bir-kaç vatandaş geçiyordu.Adamı aldılar bir arabaya bindirdiler.Herkes o arabaya bindi.Arabanın plakası gözükmüyordu.Ve adamın arabanın arka camına vurduğu çok rahat gözüküyordu... |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |