04 Şubat 2012, 18:09
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | aranın ardındaki sır aranın ardındaki sır
2004 yılının temmuz ayıydı.ben sokakta arkadaşlarımla saklambaç oynamayı çok severdim.nese biz gene böle saklambaç oynuoduk.arkadaşım ile ben bi araya saklandık.sonra birden arkadaşım bi şeye bastı bastığı şeye bakınca bir kemik olduğunu anladı ben biraz korktum insan kemiği falan sandım(ölede zaten)arkime dedim oda saçmalama dedi.herneyse ebe saymayı bitirdi hepimizi aramaya koyuldu diğerleri bulundu ama bizi bulamadılar ebe hala bizi arıo bizde aradayız.sonra ben ebeye kenardan bakmaya gittim arkadaşım orada bekliodu.ebe gelirken ben hemen aranın ilerisine doğru gittim arkadaşımı çok garip bi şekilde bakarken buldum sanki sabit bir noktaya kilitlenmişti.baktığı yere doğru bakınca biraz kurumuş kan izi gördüm çok korktuk ebe bizi ararken biz çıktık ortaya çok ağladık falan sonra başka birisi anlattı orada çok uzun yıllar önce satanistler ayin yapmışlar oraya tesadüfen gelen 3 kızda o satanistler tarafından öldürülmüştü.sonra ebede dediki siz ordan çıkmasaydınız başınıza kötü şeler gelebilirdi dedi.o günden beri saklambaç oynamıyorum siz siz olun oynarken aralara girmeyin. |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |