04 Şubat 2012, 18:10
|
#1 |
biz o gün arkadaşlarla buluşacaktık.kimin evinde buluşacağımız belli değildi.sokakta oynarken berilin evinde buluşulam dedik.akşam olunca topluca berilgilin evine gittik.zili çaldık ama kapı açılmadı.bida bastık yine açılmadı.şevval yine basalım dedi yine bastık yok yok yok sonunda açıldı
ama beril bek iyi görünmüyordu.biz de noludu dedik.berilden ses gelmiyodu.şevval ben tualete gitcem dedi.gitti.geldiğinde o da hiç iyi görünmüyürdu cansu dilara ve ben o kakar çok korkmuştuk ki nerdeyse ölecektik.sonra beril:
_biraz cips ister misiniz dedi(kalın bir ses tonuyla)
biz de evet evet evet dedik.bir anda sigortalar attı.
telefon çqaldı biz de açtık bir ses bize beri ve şevval benim kontrolümde dedi biz çok korktuk.
şevval ve berile dedik ki biz eve gidelim annemiz gil bizi çağırıyorlaremış veonlardan cevap beklemeden arkamızı döndük ve ve ve o bir VAMPİRRRRRRRRR.şevval ve beril ha ha ha ha ha ha diye gülmeye başldılar.sonra vampir dilarayı ısısarak vampire çevirdi.biz de vampir dilarayı ısırmasından fısat bularak kaçtık.eve gittiğimizde kimseye bişe söylemedik.sabah kalktığımızda şevval dilara ve berilin ailesinden çok kötü bir haber aldık.çocukları yokmuş
cansu ve ben bu konuyu kimseye anlatmadık ve tam 1 yıl bu konuyu araştıdık.aslında o vampir gerçek bir vampir değilmiş.çocuk kaçırancıymış.aslında dilarayı da o ısırmamış sadece bayıltıcı bir ilaç koymuş ağzına.buna ister inanın ister inanmayın ama gerçekte mutlaka bir vampir var. |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |