| Henüz Üye Degilmisin ? Üye Ol | Parolamı Unuttum |
![]() |
| | #1 |
![]() | korkunç gölge bu yaz bir akşam ben kuzenlerim ve kardeşlerim kapının önünde,bir harabenin karşısında oturmuş,çekirdek çitliyorduk.benim 10 yaşındaki kardeşim önce harabenin içinde beyaz birşey görünüyor dedi biz bakmadık.bunu bir kaç kere daha tekrarladı. baktım ama birşey göremedi.5 dk sonra tekrar deyince kuzenim baktı .ben daha ne olduğunu anlayamadan bir çığlık koptu.sonra herkes çığlık attı.birden etrafıma baktığımda kimse yoktu...ama ben birinin ayagına takılıp düştüm, herkez korkudan küçük dilini yutmuştu. sonra aradan 5-10 dk geçdiğinden sonra gidip baktıgımızda o gölgenin ağaç dalı oldugunu fark ettik,içimize bir su serpildi.ama çok korkmuştuk ve bu yüzden beyaz bir şey gördüğünü iddaa eden kardeşime ve hiç bir sebep yokken çığlık atıp hepimizi korkutan kuzenime kızdık.sonra herkezi bi gülme tuttu. e artık bundan sonra emin olmadığınız şeylerden korkmayın ve korkutmayın ![]() |
| | |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) | |
| | |
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| golge, korkunc |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |