04 Şubat 2012, 18:58
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Kuzenlerle evde tek başımıza...(çookk korkunç +18) Kuzenlerle evde tek başımıza...(çookk korkunç +18)
o gün gladiatustaki adamim hacklendi gözüm dönmüştü ne yapacagimi sasirdim kafayi yiycektim calani bulmam lazimdi o sirada kapi caldi kuzenim ahmet ve seyma geldi birden onlarda gladiatus hesaplarının çalındığını söyledi bu işte bir gariplik oldugunu anladım çünkü bizde s4&destekussun hesabını çalmıştık bizden intikam alıyordu galiba çok korkmaya başladık ama sence bunla bırakacaklar mıydı?hepimiz birden bağırmaya başladık sesimizi duyan babam yan evden geldi ama kapıyı açamıyorduk nutkum tutulmuştu o sırada sağıma soluma baktım kimse yokken gaz çıkardım duvarda a.r.a.x.u.s yarragi yidin yaziyordu korkudan gözüm döndü altima siccaktim aynaya baktım gözlerim ters dönmüştü o sırada seymaya baktım onun sacları halkadaki kız gibiydi(iste yarragi yime sahnesi) ahmete bbaktim onunda bir farki yoktu sonra yavas yavas üstüme gelmeye basladilar sonra mutfaktan annem çıktı kurabiye yaptığını söyledim hep birlikte yemeğe koştu kurabiyelere baktığımda korkum dahada arttı kurabiyeler araxus şeklindeydi o sırada anneme baktım omzuna dokundum ve bune dedim annem yüzünü döndüğünde cok korktum yüzü dabbedeki kadın gibiydi o sırada 3.5 atmadim desem yalan olur birden 3ü bana saldırmaya başladılar bıçakla yüzümü çizdiler hala iz duruyor(a.q)sonra uykudan uyandım anladım hepsi bir rüya ama her rüyada bir hikmet vardır rüya tabirleri kitabını elime aldım rüyada gladiatustaki burc abiyi görmeye baktim karsisinda yarragi yidiniz yaziyordu bu çok komik geldi arkama baktığımda aynı rüyamdaki gibi annem ve kuzenlerim duruyordu gerisini anlatmama gerek yok 9 ay 10 gün sonra ...(anladiniz) |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |