04 Şubat 2012, 19:00
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | Önce Sessizlik Sonra 3 Harfli Önce Sessizlik Sonra 3 Harfli
2008 yılı yazıydı.Arkadaşlarla sahaya gitmiştik.Saat tam 12iydi.Birbirimize korku hikayeleri anlatıyorduk.Birden arkadaki bitkiden hışırtılar geldi,çardaktaki ışıklar yaklaşık 3-4 defa yanıp söndü ve sahayı aydınlatan ışıklar saati gemeden söndü.Çok korktuk.Saha sahile giden merdivenlere çok yakındı.Hemen oraya koştuk.Gökdenizin feneriyle merdivenleri aydınlatıp yürüyorduk.Birden merdivenin ucunda simsiyah tenli kırmızı gözlü uzun bir şey gördük.Aynı zamanda bu şey ağzından hayvan bacağı gibi bir şey çıkarıyordu.O akşam annemler dayımlara gittiği için evde yalnızdım.Hep beraber benim evime gittik.Eve geldiğimizde bir süre sonra elektirikler kesildi ve havlamayla böğürme arası bir ses duyduk.birden ben bişey gördüm. ağzı kanayan bir köpek gördüm camdan.elektirikler geldiğinde hepimiz yatmıştık.yattığımda tavanda bir yazı olduğunu fark ettim.muhtemelen kanla yazımıştı;''BİR DAHA SAKIN HİKAYENİZE BENİ DAHİL ETMEYİN.''biz sadece 3 harfliyi ima etmiştik.onu gödükten sonra bir daha korku hiayesi anlatmıycağımıza söz vermiştik.sabah ilk işim merdiven çekip tavanı temizlemek ve evi toparlamak oldu. ama bunu yapmadan önce annemlere gösterdim.ve o evden taşındık. |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |