04 Şubat 2012, 19:03
|
#1 |
Üyelik Tarihi: 03 Şubat 2012 Rep Puanı : 1246 | onlara uymasaydıım DEMONLAR CİNLER onlara uymasaydıım DEMONLAR CİNLER
mrb ben doğa arkadaşlarım gonca efe ayla ege ve buseylen orman gibi biyerde yürüoduk sonra konu cinlerden fln açıldı işte gonca cin çağralımmı dedi ben öyle korkmazdım ama sanki korkmuş gibiydim diğerleri de onayladı ama kararsızdım ısrar ettiler kıramazdım kıramadımda neyse arkadaşım meğerse yanında hazırlıkları getirmiş neyse çağırmaya başladıkk sonra bişey olmadı yürüdük yürüdük bi merdiven indik sonra her yer cam kırıklarıyla kaplı!! ve birde kağıt şöle yazıyodu '' haha geldim işte ben burdayım'' çok korktuk merdivenden geri çıkcaktık ama bi arkamıza döndük merdiven yok cam kırıklarında adımız ve ölüm yazıyodu ordan ilerledik ilerledik merdiven vardı çıktık o anı anlatamam bi anda siyah bi duman geçti çok hızla sonra tiplerini görmeniz gerek çok korkunçtular anlatamam gece olduğunda evin yolunu bulduk ve demonlar vardı çok korktuk bize doğru geliyorlardı ve yanlarındada 5 tane adam ve kadınlar demonlar adamları kadınlara tecavüz ettiriyordu iğrençti sonra ölcez sandık kaçacak hiçbi yerimiz yoktu gözlerimizi kapadık bişey olmadı bi baktık evdeyiz ama kıyafetlerimizin ceplerinde cam kırıkları var
ANLAMANIZ İÇİN YAŞAMANZ GEREK!!! |
| |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) |
| |