| Henüz Üye Degilmisin ? Üye Ol | Parolamı Unuttum |
![]() |
| | #1 |
![]() Üyelik Tarihi: 06 Şubat 2012
Mesajlar: 2 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Merhabalar; Ben R10 isimli siteden Profcess nickinin sahibiyim. Bu siteden birisi, ben PROFCESS'im diyerek sizi kandırmaya çalışıyor. Zannediyorum ki Nicki ya da Adı Kerim İnan olarak biliniyor. Bu kişiye kesinlikle itibar etmeyiniz. Kendisine ulaştığımızda da gereken yapılacaktır. kerim.i@hotmail.de inanmayınız Teşekkürler Konu Profcess tarafından (06 Şubat 2012 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsor Linkler (Lütfen Sitemize Destek Olmak İçin Günde Bir Kez Tıklayınız) | |
| | |
| | #2 |
![]() | Merhabalar; Bizde gerekeni yapacağız,sizin nickinizi vererek ne yapmak istediğini tam anlıyamadım yakında belli olur. rahatsızlıktan olayı kusura bakmayın |
| | |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: 06 Şubat 2012
Mesajlar: 1 Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Bi dakika, hayırdır? Aptalca amaçlar için böyle şeylere gerek yok. Profcess nicki bana aittir, kanıtlayadabilirim. Ben reklam vermek amacıyla bura geldim. Bunun altında kandırmak nasıl yatıyor mantığım almadı. Neyse admin arkadaşta buna inanmış, reklama gerek kalmamış. Teşekkürler, saygılar. |
| | |
| | #4 | ||
![]() | Alıntı:
Adam bana r10.net de profcess nicki ile cevap yazıyor o ben değildim diye sen daha neyi kanıtlıyacaksın bana.aptalca amaçları olan sensin niyetini halen anlamış değilim Alıntı:
Senin niyetin belli oldu hadi selametle.sosyal mühendisliklerini başka yerlerde dene | ||
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| kim, kullaniyor, nickini, profcess |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |